Parbrize Bucuresti-Autoglass

AGER AUTOGLAS SERVICE

Serviciile si produsele noastre

REPARATII PARBRIZE

În cazul parbrizelor fisurate uşor, nu este nevoie înlocuirea, ci se recomandă repararea lor. Este important să vă prezentați cât mai repede la sediul nostru, pentru a evita pătrunderea impurităților și agravarea fisurii. Echipa noastră se va ocupa în cel mai mic detaliu de problema dumneavoastră pentru ca dumneavoastră să beneficiati de siguranţă în trafic.

reparatii parbrize

LUNETE

Luneta are același grad de importanță ca parbrizul în siguranţa în trafic, de aceea reparația sau înlocuirea acesteia trebuie realizată de specialişti în domeniu, deoarece pe aceasta sunt fixaţi conectorii de dezaburire.

Sediul AGER
Parbrize in stoc
luneta skoda

MONTAJ PARBRIZE

Vă punem la dispozitie o gamă variată de parbrize indiferent de modelul maşinii, iar echipa noastră vă oferă un montaj rapid, asiugrându-vă eficiența și calitatea serviciilor. Acesta se poate face la sediul nostru, dar și la domiciliul dumneavoastră.

Garajul AGER

CHEDERE

Chederele reprezinta un profil de cauciuc care fixeaza geamul intr-o rama sau direct pe caroseria vehiculului. Comercializam chedere de cea mai buna calitate; sunt rezistente la temperaturi scazute si umiditate, dar si impotriva razelor UV. Acestea sunt menite sa protejeze geamurile si se pot schimba periodic fara sa fie afectata integritatea geamului.

cheder parbriz
parbriz montat AGER
Parbriz AGER Autoglas

ADEZIVI SPECIAL

Inainte de aplicarea adezivului se foloseste un activator pentru a pregati parbrizul si pentru a se obtine cele mai bune rezultate. Activatorul este o substanta volatila folosita adesea intr-un service auto, care se aplica cu ajutorul unui pamatuf, in cantitate mica are rolul de a curata suprafata de lipire.

senzori parbriz lumina si ploaie
lucrare Porsche autoglas