Parbrize Bucuresti-Autoglass

AGER AUTOGLAS SERVICE

Modalități corecte și modalități greșite de a schimba parbrizul auto

Parbrizul unei masini este o componenta foarte importanta in designul unei masini, nu numai pentru ca protejeaza soferul, dar si pentru ca aduce un suport structural autovehiculului. Parbrizul are trei functii importante in cazul unui accident:

– Parbrizul retine pasagerii spre a nu fi aruncati in afara masinii, chiar daca acestia nu poarta centura de siguranta. Daca o persoana este aruncata in afara masinii, exista riscul de a fi calcata de masina, precum si cel de a suferi rani grave din cauza impactului. Stiai ca 75% din persoanele care au fost aruncate in afara prin parbriz, in cazul unui accident, nu supravietuiesc?

– Parbrizul asigura un suport in declansarea airbagului si actioneaza ca bariera intre airbag si exteriorul masinii. Daca un parbriz instalat impropriu iese afara din locul lui in cazul unui accident, airbagul nu se mai declanseaza in interiorul masinii, unde ar trebui sa o faca pentru a proteja soferul si pasagerul din dreapta. In schimb, airbagul ajunge in afara masinii, unde nu mai este de folos.

– Parbrizul asigura pana la 60% din protectia plafonului la zdrobire, astfel incat in cazul unui accident in care masina s-a rasturnat, plafonul sa nu cedeze. Daca parbrizul iese afara din locul lui in cazul unui asemenea accident, plafonul masinii poate ceda.

Aceasta situatie poate fi mortala pentru ocupantii masinii, deoarece pot aparea rani la nivelul capului.

ager service, parbrize auto ager service, montaj parbrize auto, ager service profesionisti, stoc geamuri auto ager, autolatest, unde montez parbrizul auto, cel mai ieftin parbriz, timp lipire parbriz auto 2023

CONTACT:

SUNA ACUM

Adresa: Calea Serban Voda Nr.231A  Sector 4, Bucuresti

parbrize auto, lunete auto, unde schimb parbrizul?, ager service geamuri auto, service parbrize auto, lunete auto 2021, pret montaj parbriz auto, pret montaj geam lateral, unde schimb pabrizul auto?