Parbrize Bucuresti-Autoglass

AGER AUTOGLAS SERVICE

AGER-Cum si cand se inlocuieste un parbriz auto?

O ciobitura mai mare de 5 centimetri in diagonala sau o crapatura mai lunga de 30 de centimetri va duce (cu siguranta) la nevoia de a inlocui parbrizul – ghinion! Ai de ales intre un parbriz OEM sau unul Aftermarket.

Inlocuirea parbrizului este un proces in 4 pasi. Prima data, zonele caroseriei masinii din jurul parbrizului precum si cele de pe interior sunt protejate cu o panza sau un alt material asemanator. Apoi, parbrizul este taiat de la margini si indepartat, la fel ca si orice adeziv sau etansator, lasand rama curata.

Dupa aceasta se aplica un grund pe interiorul ramei in care va fi montat parbrizul, iar pe marginile noului parbriz se aplica un adeziv special etansant, pe baza de poliuretan. Dupa o scurta perioada de asteptare, parbrizul se monteaza cu grija in rama.

Tot procesul de inlocuire a unui parbriz dureaza de obicei de la o jumatate de ora pana la o ora.

Dar – inainte de a pleca la drum, majoritatea firmelor cer ca masina sa stea pe loc inca cel putin o ora, pentru a da timp adezivului sa se intareasca si sa faca priza. Deci daca inlocuirea parbrizului a fost facuta la tine acasa, toate-s bune si frumoase, dar in caz ca trebuie sa te deplasezi cu masina la atelier, fa-ti o programare in prealabil.

Parbriz AGER Autoglas

Exista modalitati bune si modalitati gresite de a schimba un parbriz, deci chiar si cand ajungi la un atelier de parbrize, asigura-te ca faci o verificare prealabila a acestuia si te asiguri ca respecta standardele in domeniu.

De asemenea, pentru a mentine un parbriz in stare buna, asigura-te ca stii cum si cand sa il cureti.

ager service, parbrize auto ager service, montaj parbrize auto, ager service profesionisti, stoc geamuri auto ager, autolatest, unde montez parbrizul auto, cel mai ieftin parbriz, timp lipire parbriz auto 2023

CONTACT:

SUNA ACUM

Adresa: Calea Serban Voda Nr.231A  Sector 4, Bucuresti

parbrize auto, lunete auto, unde schimb parbrizul?, ager service geamuri auto, service parbrize auto, lunete auto 2021, pret montaj parbriz auto, pret montaj geam lateral, unde schimb pabrizul auto?